BANKRÅDGIVNING & QR-WALK på Kontrapunkt i helgen

Wow – kulturhuset Kontrapunkt i Malmö har invigning i helgen med fest och öppet hus!

Besök en bank är med i firandet med BANKBYTARSÖNDAG och QR-WALK

Bankbytarsöndag 16-18
Undrar du vad dina pengar gör när du sover? Eller ligger du vaken och banksvettas om natten? Vi i aktionsnätverket Besök en bank önskar dig och dina pengar och jordklotet en god nattsömn. För att uppfylla denna önskning har vi tagit reda på lite kalla fakta om banker i Sverige. Stora som små. Snälla som dumma.
Söndag 30 sept kl 16-18 är Besök en bank på plats med sin bankrådgivning och hjälper dig bort från girigheten till en bank utan atomvapen och skatteparadiskopplingar!

QR-walk
I maj och juni anordnade aktionsnätverket Besök en bank en stadsvandring med fokus på rättvis ekonomi. Genom QR-koder utanför storbanker, varuhus och så kallade ”Vägledningscentrum” för inkomstlösa kunde en se banker trolla med pengar och arbetslinjen battla i en hård fight mot fritidslinjen.
Eeeååhh tänker du – jag vill också gå! Och yes hurra, för det får du! Öppningshelgen till ära görs en QR-walk i miniformat i Kontrapunkts alla vinklar och vrår. Om du har en smart phone – ta med och njut! (Görs allra bäst med hörlurar.) Om du inte har en smart phone – låna av oss under bankbytarsöndagens öppettider.

Kontrapunkt – Västanforsgatan 21 i Malmö

Om Besök en bank

Hur används mina pengar? Som kunder och medborgare menar vi att det är dags att besöka bankerna och ställa väl valda frågor.
Detta inlägg publicerades i Agerande, QR-walk och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Gravatar
WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s