BANKRÅDGIVNING & QR-WALK på Kontrapunkt i helgen

Wow – kulturhuset Kontrapunkt i Malmö har invigning i helgen med fest och öppet hus!

Besök en bank är med i firandet med BANKBYTARSÖNDAG och QR-WALK

Bankbytarsöndag 16-18
Undrar du vad dina pengar gör när du sover? Eller ligger du vaken och banksvettas om natten? Vi i aktionsnätverket Besök en bank önskar dig och dina pengar och jordklotet en god nattsömn. För att uppfylla denna önskning har vi tagit reda på lite kalla fakta om banker i Sverige. Stora som små. Snälla som dumma.
Söndag 30 sept kl 16-18 är Besök en bank på plats med sin bankrådgivning och hjälper dig bort från girigheten till en bank utan atomvapen och skatteparadiskopplingar!

QR-walk
I maj och juni anordnade aktionsnätverket Besök en bank en stadsvandring med fokus på rättvis ekonomi. Genom QR-koder utanför storbanker, varuhus och så kallade ”Vägledningscentrum” för inkomstlösa kunde en se banker trolla med pengar och arbetslinjen battla i en hård fight mot fritidslinjen.
Eeeååhh tänker du – jag vill också gå! Och yes hurra, för det får du! Öppningshelgen till ära görs en QR-walk i miniformat i Kontrapunkts alla vinklar och vrår. Om du har en smart phone – ta med och njut! (Görs allra bäst med hörlurar.) Om du inte har en smart phone – låna av oss under bankbytarsöndagens öppettider.

Kontrapunkt – Västanforsgatan 21 i Malmö

Om Besök en bank

Hur används mina pengar? Som kunder och medborgare menar vi att det är dags att besöka bankerna och ställa väl valda frågor.
Det här inlägget postades i Agerande, QR-walk och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s